Over Ons

HomeOver Ons

DE MENSEN ACHTER KLINIEKSCORE

HET VERHAAL ACHTER KLINIEKSCORE

Binnen de cosmetische klinieken bestond er tot voor kort geen beoordelingstool. Dat viel ons, een drietal ondernemers, op.
​Daarom zijn wij met de grootste beoordelaar van Nederland, Klantenvertellen, een samenwerking aangegaan. Zij hebben enorme ervaring op het gebied van het online verzamelen van beoordelingen, wij hebben kennis van en een netwerk binnen de sportcluborganisaties. Klantenvertellen werkt al voor grote partijen als Coolblue, T-mobile, Thuiswinkelwaarborg en Centraal Beheer, maar vanaf nu ook voor de cosmetische klinieken.

In nauwe samenwerking met Klantenvertellen hebben wij een product ontwikkeld dat  is afgestemd op de branche van cosmetisch klinieken. Niet alleen wat betreft uiterlijk, voornamelijk de inhoud is  zorgvuldig samengesteld.

Aan ons de taak om al die klinieken die beweren dat ‘Kliniekscore niet past bij mijn organisatie’ of ‘ik ben druk zat en zit niet te wachten op extra werk’ of ‘ik ga eerst mijn website vernieuwen’ aan hun verstand te peuteren dat dat geen valide argumenten zijn om Kliniekscore buiten de deur te houden. Waarom? Kliniekscore levert veel meer op dan het kost, daarom!

Het team van Kliniekscore

Benieuwd hoe Kliniekscore werkt?

Vraag nu een gratis demo aan en start met verzamelen!

image
https://advocaatscore-1.bdmg.nl/wp-content/themes/hazel-1/
https://advocaatscore-1.bdmg.nl/
##d8d8d8
style1
paged
Posts laden...
/data/sites/web/bdmgnl/subdomains/advocaatscore-1/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off